torek, 30. junij 2015

Color run (Tušev tek barv)

V sredo, 24.6.2015 se je v Ljubljani odvijal prvi Tušev tek barv. V Sloveniji še nisem zasledila tega koncepta prireditev, tako da sem mogla iti :) S prijateljicami smo zato šle na tek in res je bilo več kot odlično. Veliko druženja, smeha, dobre glasbe in zabave. Če je imel kdo namen teči in pri tem ostati brez kančka barve na sebi se je konkretno zmotil. Vsi obiskovalci smo bili odeti v vse barve- zeleno, rdečo, oranžno, rumeno, modro. In res je bil dober občutek, ko si prišel na cilj z majico polno vseh nians in ni bila videti več bela kot na začetku.


Vir: Facebook; Tušev tek barv


Tek se je odvijal v Ljubljani v Tivoliju. Za zabavo so poskrbeli Gadi, Tabuji, Mike Vale, R3hab in Vanillaz. S puncami smo bile na Vip delu in bilo je res dobro poskrbljeno. Žur kot se šika.

Ne bom bila predolga in raje prilagam slikice :)








English:

On Wednesday, 24.06.2015 was in Ljubljana the first color Tuš run (in the context of our slovenian shop chain) . I haven´t notice such an event here in Slovenia, so I went with my friends :) We had a lot of fun there. A lot of laughter, good music and entertainment. If anyone had the purpose to run and be the remain run without no paint was actually wrong. We were wrapped in all colors- green, red, orange, yellow, blue. It was a really good feeling when you get to the goal with a shirt full of  color shades and didn´t look white anymore than at the beginning.
The run was in Ljubljana in Tivoli. For the fun part were Gadi, Tabu, Mike Vale, R3hab and Vanillaz. We were on the VIP section and they take care really well. It was a really great party.
Here are some pictures to emagine.

Ni komentarjev:

Objavite komentar